1·5·1
Una fotografia, cinc enllaços a artícles d’interés i un vídeo.


Després de donar-hi unes quantes voltes, per fi m’he animat a crear una llista de correu on recopilar algunes de les coses que em trobo navegant per internet. Cansat de l’estat actual de la majoria de les xarxes socials, he volgut provar aquest format per compartir allò que em sembla interessant. No tothom té Facebook o Twitter, però en general es pot dir que tothom té -com a mínim- una adreça de correu electrònic. Més accessible impossible. I gratis!

Cada inici de mes, un correu amb la foto, els links i el vídeo. Només un correu per mes, quelcom totalment assumible tant per part meva com per qui el rep. De moment m’agrada dir que és en fase beta (en mode de proves), però amb una mica de sort, si la cosa agrada, en un futur proper podrà quedar consolidat en la meva rutina internauta.

Si creus que pot ser del teu interès només cal que introdueixis el teu correu electrònic aquí i automàticament començaràs a rebre a inicis de més la següent tramesa. Si vols, pots fer un cop d’ull a passades edicions per acabar-te de convèncer.

 

– Subscriu-te aquí a la 1·5·1 –