Viatges fotogràfics als Estats Units: Anem de viatge?

Enguany continuo la col·laboració amb l’agència Artisal amb dos viatges fotogràfics als Estats Units de disseny únic i exclusiu. Són viatges molt cuidats en els que explorarem dues de les regions més espectaculars del país mentre millorem la nostra tècnica fotogràfica.

-Road Trip pels Parcs Nacionals de l’Oest Americà (Estiu 2018)

Una ruta pels Parcs Nacionals de l’Oest que inclou alguns dels més icònics de tot el país. Un recorregut que ens durà a llocs com el Parc Nacional de Yellowstone o l’increïble Monument Valley a la frontera entre Utah i Arizona. No pararem de fer fotos… bateries carregades!

Trobaràs tota la informació i detalls del viatge fotogràfic a la web d’Artisal:
‘Road Trip’ pels Parcs Nacionals de l’Oest

 

-Road Trip pel ‘Big South’ dels Estats Units (Tardor 2018)

Un autèntic ‘road trip’ fotogràfic pel sud dels Estats Units, terra d’icones clàssiques com el Jazz o el Country. Les llargues postes de sol ens acompanyaran de camí al Far West mentre aprenem de la història del país visitant camps de cotó a Louisiana o les terres Navajo d’Arizona.

Ah! I pararem a una fira de mostres estatal, concretament la de Texas, una de les mes grans de tot el país. Una oportunitat única de conèixer la realitat rural dels Estats Units.

Rodeo a Idaho, EUA - Isma Monfort

Trobaràs tota la informació i detalls del viatge fotogràfic a la web d’Artisal:
‘Road Trip’ pel ‘Big South’ dels EUA


 

Workshops fotogràfics privats

Tallers fotogràfics privats per millorar la nostra fotografia de viatges i treure el màxim rendiment de les nostres càmeres i experiències aquí i arreu del món. Classes privades i a mida en les que desenvolupar i dominar el llenguatge fotogràfic per disposar de les eines imprescindibles per explicar els nostres viatges.

-‘Storytelling’ fotogràfic per a viatgers

Millora la teva fotografia de viatges dominant les claus del llenguatge fotogràfic per transmetre l’essència de l’experiència viscuda. Fotos que no només mostren sinó que expliquen, que ens transporten a un moment i indret concret. Relats que es formen foto a foto en àlbums, llibres o galeries i que duren per sempre. Conceptes que van més enllà de la tècnica i que no es centren en l’equip que utilitzem per obtenir les imatges.

-Edició fotogràfica: eines per a fer lluir les nostres imatges

Un cop fet el viatge i la selecció d’imatges arriba un moment no menys important, cal treballar amb les fotografies per tal de que expressin el que vam sentir en el moment de fer-les. Especialment amb els fitxers RAW, l’edició de les imatges s’ha fet quelcom imprescindible. Són eines i conceptes de la fotografia documental que es complementen amb els de l”storytelling’ per tal de reproduir de la millor manera possible el que volem transmetre.

 

Més informació i detalls: imonfort[@]vialcanet.com